Hydra Miracle Serum

Ren magi på flaska!

M. P. fuktserum

M.Picaut presenterar nu sin senaste produkt i form av det avancerat och extremt fuktgivande Hydra Miracle Serum. Detta serum ger huden maximal återfuktning och har en unik kombination av inte mindre än tre (3) olika hyaluronsyror för optimal effekt.

Hyaluronsyra har kallats för framtidens hudvårdsingrediens genom sin förmåga att binda upp till 1000 gånger sin egen vikt i fukt. Att använda hela tre (3) olika typer av hyaluronsyra ger maximal effekt tillika resultat för varje hy.

Serumet hjälper till att binda fukt i huden, reducerar linjer och rynkor när huden inte längre törstar efter fukt. Det stärker också hudens elasticitet och ger en djupgående fuktrefill, en så kallad ”re-plumping”effekt. Man får en uppstramande och lyftande effekt, slätare, fuktmättad, och föryngrad hy med ökad lyster och fräschör – inifrån och ut.

Hydra Miracle Serum innehåller alger, havtorn, tamarindfrukt och en speciell sockermolekyl som gör att huden själv kan börja återskapa egen hyaluronsyra!

Detta serum är en ”syster” Precious Oil som har funnits sedan tidigare och använder man dessa båda serum i kombination får man en otroligt fin effekt. Hydra Miracle Serum har maximalt med futgivande ingredienser och Precious Oil har maximalt med närande fettsyror och lipider . Tillsammans blir de en riktig power-duo för Din hy.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s