2 veckor i Norge

DSCN0838Jag trampar svensk mark igen efter drygt två veckors arbete på Norge-BB med både glädjerika, positiva och hoppfulla känslor som de nyfödda alltid ger mig men också sorg och empati med våra närmaste grannar den 22 juli och alltdärefter. Jag befann mig fyra mil från Oslo men hörde ändå när bomben exploderade – som en kraftig åsksmäll. Det som därefter hände var helt oförståeligt! Jag grät med Norge, med offrens anhöriga och vänner.

Jag sänder Kraft till de drabbade och Frid till de som lämnade jordelivet. Hela Norge, med spridning långt över landsgränser och etnisk tillhörighet, förenar sig nu i kampen för forsatt demokrati, förening och Kärlek. Detta har A.B.B delvis bidragit till genom att visa på ondska, rädsla och förödelse. Ju fler liknande händelser som sker i världen och ju närmare dessa utspelar sig desto mer önskar vi oss ett slut på rädslor, maktmissbruk, religionsförtryck och dylikt och längtar efter Empati, Balans, Harmoni, Glädje, Ljus & Kärlek. Innan gryningen är det som allra mörkast, sen kommer alltid Ljuset…

DSCN0945

Vi som inte behövde vara med om denna specifika händelse får nu vara till stöd och hjälp för de som behöver oss och samtidigt vara tacksamma för allt och alla som betyder något i våra liv och att också tala om det för våra nära och kära!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s